Хлiб не легкий у водiiв таксi

Всесвітньому дню таксистів присвячується

Хліб не легкий у водіїв таксі,
Хтось думає для ледаря робота,
Таксист на лінії  в сніги,  дощі,
Працюючи до кров’яного поту.

А на дорозі безліч  перешкод,
Літають  джипи, букви «У», «Блондинки»,
І  кожен день в стрімкий круговорот,
Вплітаються із «шашками»  машинки.

 У Новий Рік, на Пасху, на Різдво,
Водій таксі не знає відпочинку,
 Повірте не легке це ремесло,
Людей возити різних без зупинку.

Адже в новинах, море злих подій,
Про вбивство водіїв, пограбування,
Робота в спеку, в град , у буревій,
Не насолода, хоч і не страждання.

Реве надривно втомлений мотор,
Для водія, машина – друг, істота,
Як вірний кінь, об’їхавши затор,
 Промовить вдячним словом з-під капота.

Хліб не легкий  у водія таксі,
Його колись я спробував і знаю,
І через те ,Вам скажу від душі,
Таксистів чесних, щиро поважаю.


Рецензии