Украина

люди, що віра жевріла у їхніх очах...
на їх лицях похрещені ґрати
а ті, хто ступив на зрадницький шлях
забули свої постулати
хвіст підібгавши смиренно
йдуть у лави ворожі служити.
тільки ті віддають життя недаремно,
хто в брехні відмовляється жити.

Україну свою не давайте ганьбити
боріться за неї, болійте
її вас ніхто не навчить любити
це серцем треба горіти


Рецензии