Пардонс-с-с-с пародияс-с-с на Демьянову Татьяну

"Ты тры разы мяне забіў."  -(Демьянова Татьяна.)
**.**
Вопляалет Джульетты  Цвік.

Ты біў мяне…
Упарта біў, і біў, і біЎ!
Бяз ласкі, дзелавіта, без забаў, -
біў, біў, і ўсё – па галаве…
Напэўна моцна
ты мяне  любіў…
Адно цікава толькі мне:
Хто у руках цябе трымаў?
*.*
22.03.2013г.
**(цвік - гвоздь; упарта - упрямо;
цікава - интересно; трымаў - держал).


Рецензии