Донечко, квiтка моя!

Донечко, квітка моя!
Щиро, від серця, вітаю!
Хай тобі з неба Господь,
Долю й тепло посилає!

Хай тобі завжди щастить,
Міцним хай буде здоров*я,
Сонце промінням іскрить -
Ласку дарує з любов*ю!

Пролісок - квітів у дім,
Гарних вітань, подарунків.
Друзів приємних у нім,
Сил, почуттів і цілунків!

Хай вітерець, мов чаклун,
Вдачу навіє й везіння.
Удалечінь біль і сум,
Смуток віднесе й сумління!

Свіжість, чарівність, красу
Хай надихає природа.
Настрій в житті хай несуть
Дні, вечори і погода.

Радо співає душа,
Вогником світяться очі,
Роки і дні не спішать
Линуть. Життя хай охоче

Буде, спокійне й легке,
Без неприємної втоми.
Хай все вдається в тебе,
Щастя сімейного в домі!

                11 березня 2013р.


Рецензии