Амру хIина

Баласра куна царил,
Лерри хIу дунъялике,
Нам амру хIаругьури,
Рагъабри нигетике.

Нигетике рагъабри,
Намке тIармаруIуда,
Дигила цIа бяхIиле,
Калъува дуар палда.

Арагъакан дуцIукIас,
ХIинричи нура хIамхIа,
ХIура дуцI марукIуда,
БекIизе леркIан мехIа.

Дия уркIи аргъибил,
Рурси раргира гьанна,
Амру биргхIабиргайри,
Къарши хIадикесана.


Рецензии