Къадарунтис

Саримт лукIуле хIушам,
Духъна хIадигъяхъисра,
Духъна дягъибил дехIта,
УркIбе жагь дурахъисра.

Арадеш тIалаб бирис,
Лебилра къадарунтис,
Эшти саримт делкIува,
Лерилра xIулдиркахъис.

Жегой сарим белкIува,
Булхъяхъис кьалзе вава,
Кьалзе булхъуй вавали,
АхIбиру дура гьава.

Дия гъайла къадарунт,
Бугьаб мурад хIушия ,
Эшти гъайке лихIяхъес,
Ахъри бугьаб хIушия.


Рецензии