Колискова
Хай насняться тобі у снах лагідних.
Всі тваринки, що землі торкаються,
Тобі, крихітко, усміхаються.
Тобі котик мурчить свою пісеньку,
і водичка дзюрчить стрімко в лісі десь.
Сна солодше ніж твій не буває.
Моя ластівка засинає
приспів:
Тиш-тиш-тиш тиш-тиш-тиш,
Після обіймів тихенько ти спиш.
Цьом-цьом-цьом цьом-цьом-цьом,
Мама і татко захищають твій сон
Моє серденько, моя крихітко,
закривай оченятка, засинай хутко.
Всі хмаринки, що пливуть на захід
Нехай сон стерегуть твій чуйний.
Нехай свіже повітря торкається щічок,
Нехай посмішка сонця лоскоче обличчя.
Вітер ніжно рослинки гойдає,
Моя крихітко засинає
Свидетельство о публикации №113032105508