Вже пiдвечiрок. Тихо сутiнки упали

Вже  підвечірок.  Тихо.  Сутінки  упали.
В  суцвіттях  лип  уже бджолинство  вiдгуло.
Осяйним  маревом  усе оте  було,
Що  і  прийшло  раптовим  чудом,  і  пропало.
А  літо  вкотре  вже  суницями  явилось,
І  заклика  в  свої  обійми  поле  й  луки.

...Так  прагну  знов  відчути  подих  твій  і  руки!..
Аж  наче  хрустко  в  грудях  серце  надломилось.


Рецензии