шукатиму море

І в пеклі й в раю, знизу й на горі.
Йтиму в пустелю суху,та вічно шукатиму море.
Там де червоним сяє захід ,
Де не почую про твій прихід і ухід.
Море мене, мабуть, заспокоїть,
Або серце по живому мені перекроїть.
Без анатсезії, так почуття поглинаючи,
Іноді мовчки, а колись надихаючи..


Рецензии