Влада i народ

Українців у владі немає,,
Там лиш зайди, згуртовані в клани
Тож народ український страждає,
Бо вже діють розбійницькі плани.

Українців щоденно грабують
І присвоєні гроші вивозять
Й десь на острові Кіпрі пакують,
Хоч не сіють нічого й не косять.

Оці п’явки не можуть напитись
Української крові досхочу,
Ми продовжуєм зайдам коритись
Й дехто каже – повстати не хочу.

Буду ще триста літ підкорятись,
Може якось само це скінчиться,
Європейці хоч й будуть сміятись,
Та не буду я з бандою биться.

Якщо піде і далі як нині,
В нас держави своєї не буде
І усій українській родині
Про заможність прийдеться забути.
25.02.13.


Рецензии