Вселiмось

На веселощах регочуть
І танцюють і співають,
Зупинитися не хочуть,
Про сумне всі забувають.

Нащо плакать й сумувати,
Кращим світ уже не зробиш,
На поразки треба чхати,
Бо здоров’ячко угробиш.

Нехай злі підступні типи
Жовчю власною залються,
Нащо слухать їхні хрипи,
Один з одним нехай б’ються.

А ми будем веселиться,
Із злих типів реготати,
З ними треба не свариться,
А подалі їх послати.

Врешті ми їх переможем,
Бо душа у них хворіє,
Пережити їх ми зможем,
Бо смертельно сміх наш діє.

Намалюймо їхні пики
Й крапку жовту на їх лобі,
Обсміємо їхні лики
Й подаруємо хворобі.

Ну бо, друзі, веселімось
І танцюймо і співаймо,
Сумувати не берімось,
Бо одне життя в нас знаймо.
25.02.13.


Рецензии