Реальность
В щасливі роки,
В велике кохання й незнати біди.
Ти віриш у те ,що мрії здійсненні і ці твої мрії-натхненні.
Розплющ очі!
Подивись на реальність...
Світ ..не казвовий..він просто банальний..
Люди бездушні,ненавидять світ ти не така як усі
Особлива та неповторна,бо віриш у казку..
Хоча ще зовсім маленька,
Ще навіть не бачила світу..
Ти мрієш ким хочеш стати
Та яку здобути освіту...
В життя головне це мрія...
А ця вся буденна реальності -це просто щоденна банальність...
Свидетельство о публикации №113032111176