поруч

просто бути поруч,
лежати пліч о пліч.
відчувати ночі,
ті теплі зоряні стелі
над нашою річкою Збруч.
_________________________
лежали поруч,
цілунком у плечі.
ховали очі-
замріяні акварелі
поблизу нашої річки Збруч.


Рецензии