Дiвчата за кордоном

Полетіли дівчата
За кордон працювати,
Там країна багата,
Будуть все вони мати.

Танцюватимуть в барах,
Зароблятимуть гроші
І рідні незабаром
Вишлють суми хороші.

Та не знали дівчата,
Що бордель їх чекає,
А країна багата
Як рабинь зустрічає

Паспорти відібрали,
Зачинили в підвалі,
Не втікли щоб і знали
Так і житимуть далі.

Зароблятимуть гроші
Для борделю рабині,
А як смирні й хороші
Будуть жить в комірчині.

Без грошей і свободи
Там дівчата вмирають,
Не шукайте нагоди
Бути там, де страждають.
22.02.13.


Рецензии