З Новим Роком!

У новому році
На кожному кроці
Бажаю удачі,
Квартири і дачі
У кращому місці
В столичному місті.

Рахунків у банку,
Гуляти до ранку,
Ласкавої жінки,
Міцної печінки,
Сприйма хай за грілку
Коньяк і горілку,
Машини нової,
Зручної й швидкої.

А взимку кататись,
На лижах спускатись
Із Альп білогрудих,
Побуть серед мудрих
Людей цього світу,
В культурну еліту
Прокласти дорогу
Й давать допомогу
Знедоленим людям
В свята і по будням.

Додержуйсь одного лишень,
У смерті немає кишень.
01.01.13.


Рецензии