У пальтi на автi, у метрi

До летовища у гості
Я припхався на авті,
Де дістав по писку поспіль
У кав`ярні у пальті.

Дудлив з фляшки у винарні,
З кимось бійку учинив,
Ночував у буцигарні,
За що й гроші заплатив.

Та для мене все це байка,
Зранку я уже в метрі,
На мені стара куфайка,
Бачу бомж в моїм пальті.

Я вхопив його за груди -
Віддавай моє пальто,
Тицьнув фляшкою у зуби
Й вже в пальті лишив метро.

Врешті кнайпу я відвідав,
Феліжанку кави взяв,
Там й пампухою поснідав
І додому попетляв.
10.01.03.


Рецензии