Вперше

Відчути вперше захват від любові,
Від дотику коханої руки,
Затятися у відповідь на слові
Й дивитися ночами на зірки.

І тільки у сміливих мріях
Наблизити найпершу спільну ніч,
Коли все щастя у чутливих діях,
Коли з коханням вперше віч на віч.

Запам`ятати захват від любові,
Своє яскраве перше почуття,
Яке не можеш висловити в слові
Та будеш згадувати все життя.
08.07.02.


Рецензии