Майбутне

Майбутнє

Майбутнє в нас чудове,
Сьогоднішнє важке,
Чи довго ждать, панове,
Майбутнєє таке.

Дорога в нас широка,
Ідемо манівцем,
Нема у нас пророка,
Йдемо за вітерцем.

У нас тямущі люди,
Ми слухаєм чужих,
У світі наші всюди,
Але нам не до них.

Земля у нас багата,
Врожаї замалі,
Бо завше крайня хата,
В якій живем самі.

Співуча наша мова,
Говорим на чужій,
Говірка в нас чудова
На мові матірній.               

Як будемо так жити,
Майбутнє не прийде,
Його нам не створити
На цій землі ніде.
10.07.98


Рецензии