Навiщо в свiтi живимо?

Ану спитаємо у себе,
Навiщо в свiтi  живемо ,
Що нам у свiтi цьому треба,
Мо` течiєю пливемо ?

Чи щастя в тiм щоби наїстись,
Чи захопить усе майно,
Чи може в крiсло владне всiстись,
Щоб відчувати - всi  лайно.
               
Чи може взяти в руки зброю,
Пiти у банду грабувать,
Ризикувати там собою,
Крутим героєм почувать.

Можливо й так у свiтi жити,
Себе самого лиш  любить,
Бiду i горе всiм робити,
Стрiляти, рiзати i бить.

Та все так довго не буває,
Все горе, що ти наробив,
Назад до тебе повертає,
Щоб тiльки ти вже не робив.

З любов`ю в свiтi треба жити,
Лихого й злого не робить,
Смiливо по землi ходити
I все живе завжди любить.

Рости дiтей, саджай дерева,
Навчи дiтей як в свiтi жить,
I як життя любити треба,
I як любов`ю дорожить.
01.05.97


Рецензии