Ми у свiтi цьому

Ми у свiтi цьому вперше
I в останнє будем жить
Для життєвих добрих звершень,
Щоб любити і  робить.
               
Заживем тоді щасливо,
І заможно будем жить,
Хай любов сотворить  диво
І продовжить щастя мить.

Все не зможемо збагнути,
Всюди нам не побувать,
Треба в море знань пірнути,
Свiт чудовий пiзнавать.

Хай вiка нам Бог добавить,
Щоби бiльше нам зробить,
Хай в дiлах Вiн нас направить,
Щоб нам лоба не розбить.

I коли Вiн скаже:"Досить
Ти прожив на цiй землi",
Нам грiхи простить Вiн мусить,
Щоб не зникли ми в iмлi.
24.04.97


Рецензии