Весняний день

Весна в садках буяє,
Слiпуче сонце сяє,
Щебече птаство у гаю
I все квiтує як в раю.

Легенький вiтер вiє,
Вiд пахощiв все млiє,
Бджола, трудяга золота,
За медом квiти облiта.

Вже сонечко сiдає,
За обрiєм так грає,
Що скрiзь в дiбровах солов`ї
Виводять пiсеньки свої.

Хрущi в пiтьмi лiтають,
На небi  зорi сяють,
В долинах роси i туман,
У сяйвi мiсячному лан.

Навколо тиша впала,
Глибока нiч настала,
Лише за покликом весни
Навколо хат блукають сни.
23.04.97


Рецензии