Людське життя

Людське життя це тiльки мить,
Сплеск розуму у просторi i часi,
У світі щоб свій слiд лишить
Потрiбно вiдрiзнятися у масi.

Добро i зло єдиний слiд
Лишаємо у спадок поколiнням,
Добро як творчостi полiт,
А зло як сум завчасного вмирання.

Нехай же свiтлi, добрi днi
Та творчий розум i своє сумлiння
У спадок лишимо рiднi
На спомин всiм прийдешнiм поколiнням.
01.03.97


Рецензии