Украiна

Україна

Хай вiчно живе Українська держава
I зiркою сяє  Вітчизни ім’я,
Хай прийде до неї заслужена слава
I зробить усе це вкраїнська сiм`я.

Хай гори її i долини i рiки
Красою вчаровують мирних людей,
Хай буде у дружбi щаслива навiки
У свiтлi вселюдських гуманних iдей.

Велика державна, свята Україно,
Борись i побореш своїх ворогiв,
Не будеш ти зватись Велика Руїна,
Ти будеш багата на сотні вiкiв.
               
Вкраїнський народе, храни Україну
Єдину у свiтi державу свою,
Дiстав ти у спадок чудову країну,
Як треба вiдстоюй її у бою.

Хай вiчно живе Українська держава,
I  зіркою сяє  Вітчизни ім’я,
Хай прийде до неї заслужена слава
I зробить усе це вкраїнська сiм`я.
29.04.97


Рецензии