Украина

У кожного народу своя мова є.
Це пісня, що лунає прямо з серця,
Це сила, що натхнення нам дає,
І ту любов гірку, зі смаком перця.

Любов до мови і до рідної землі,
Любов до гаю і до світлої хатини,
До пісні, що співають солов’ї,
До шуму, що лунає в широчині.

Лише одна на світі може бути мова,
Що найщиріша і така бажана -
Це моя рідна українська мова,
Лише вона єдина, нездоланна. 

Вона лунає з різних закутків
Такої рідної моєї Батьківщини
Із уст її дочок, її синів,
І з материнським співом до дитини.

Багато різних мов на світі є,
Але у тебе лиш одна-єдина
Ця мова рідною для тебе є,
Бо твоя друга мати – Україна !


Рецензии