Почуття

Торкнутися тебе, твоєї долоні
Мені дуже важко, бракує так волі.
За спиною крила несуть в небеса,
Та звідти я чую лише голоса.
Я мрію про тебе, тобою живу,
Так хочу сказати, але промовчу.

Заглянути в очі, у рідні твої,
Ти знаєш так хочу, але ж не мої.
Кохаєш ти іншу, її – не мене,
Мені дуже тяжко, а може мине?
Пройдуть усі болі та горе, журба,
Життя без любові – суцільна нудьга.

Ти знаєш, для тебе вірші я пишу,
Кохаю лиш тебе та не відпущу.
Але я не знаю твої почуття,
І це розбиває мені все життя.
Не можу забути,не йдуть з голови,
Обличчя і руки і очі твої…


Рецензии