Розбишака
Вже на вухах школа вся.
Ми уроки з ним робили
Та портфелі загубили.
Ох і лишенько, Петрусю,
Я додому йти боюся!
Знов Петро затіяв драку…
Причепився до собаки.
Тут їх збіглась ціла зграя…
Ми сховались у сараї.
З- за якогось пиріжка
Вийшла справа отака.
Зранку в школу бігли знову
Нам зустрілася корова…
Ну вона йому здалася ?!?!
…Знову нас чекали в класі.
Ми ж іще гукали брата…
Шарф в корови відібрати.
Де ми ноги промочили …?
Та на річці вірша вчили…
Впала книжка з моста в воду
Отака собі пригода.
Рятували що є сили,
Трохи човна не втопили.
І від двору Петруся
Вже жене родина вся!
Як з Петьком побачить дід
Заганяє на обід.
Тільки я без Петруся
Геть знудилася уся!!!
Свидетельство о публикации №113031909628
Алёна Костина 20.01.2017 17:36 Заявить о нарушении
Кира Донецк 27.01.2017 16:51 Заявить о нарушении