***

I те,  i iнше не маэ сенсу.
Тому, що щастя не маэ плотi.
Немаэ сенсу в коловоротi,
Немаэ свiтла в тяжкому пiску.

Немаэ природи помiж людями.
Немаэ погоди, як у вi снi.
Э лиш безглуздi на сонцi плями,
Коли в останнэ ми восени.

Буваэ радiсть, авжеж,буваэ...
Буваэ щастя I на землi...
Та десь безглуздо воно лiтаэ,
Бо десь безглуздо час витрачаэ,
Томущо сенсу немаэ в нiй.


Рецензии