***

Радiю чомусь без тями.
Чогось неодмiнно хочу.
Чи може на менi плями,
Раз я потераю очi?

Усмiшка така безглузда...
Такi надшаленi вiчi...
Та хай лiпше стане грузно,
Нiж так, наче вдарили тричi.

Блукаэш, шукаэш, плачеш...
Ведешся, здаэшся, батрачиш...
А сам неодмiнно бачиш,
(ну дiйсно! Лихаэ вдача!)
Як хтось знов про тебе судаче...
А як же ще може iнакше?
 


Рецензии