***

Стою дивлюсь на небо зоряне,               
Луна велика надімною
Не можу я збагнути долі.
Чому блукаю десь в пітьмі.

Передімною світ великий,
Людина- частка лиш мала,
І я мала частина світу,
Як в синім морі кораблі.

Куди закине мене доля?
Не знаю я і не збагну.
Але з упевненістю знаю,
що долю я свою знайду.

Хай кажуть що я не такий,
що вам я не подобаюсь нітрохи.
Але ви спробуйте самі,
Так жити як я сам живу.

Ви зрозумієте колись,
І вийду я на світло,
Мені вас буде дуже жаль,
За вас мені не буде гірко.

Лише тому, що люди ми,
Не розуміємо природи,
І як сказати людям це,
Як донести народу?


Рецензии
Здорово Артур.. "Як на замовлення")

Катя Астратова   01.04.2013 02:06     Заявить о нарушении