У ветра сила

       ***
Вітер з клена впав
Та крило зламав.
Я приніс йому в садок
П"ять рожевих пелюсток.
І тепер на його крилах
Травень мчить.
         У вітру-сила.
Вітер дивиться їй в очі.
Він її бентежить ночі.


Рецензии