Срiбнi дзвони

Срiбнi дзвони любовi,
Срiбнi дзвони кохання,
Срiбнi дзвони чудовi,
Срiбнi дзвони бажання.
               
Всi бажають любовi,
Всi бажають кохання,
Цi бажання чудовi,
Всi не люблять чекання.

Хай живуть у любовi,
Хай живуть у коханнi,
Хай прославлять у словi
Цi чудовіi бажання.
.
Як не будем любити,
Як не будем кохати,
То не будемо жити,
Нам дітей не дiждати.

Все життя у любовi,
Все життя у коханнi,
Відчуття ці чудові
Проживають в бажанні.
05.07.97
 


Рецензии