Широка долина

В широкiй долинi,
Де верби й ставки,
В бiлявiй хатинi,
Жили де батьки,
З тобою ми разом
Стрiчали весну
I слухали часом
До ранку без сну,
Як в хащах в долинi
Спiвав соловей.
Я згадую й нинi
Про вечiр оцей .

Там верби всi вiти
Полощуть в ставках,
А в березi -  квiти,
Рибалки  в човнах.
А ранком всi трави
Вмиває роса,
Тут тишi застави,
Яснi небеса.

В широкiй долинi
Спiвав соловей ,
Я згадую й нинi
Про вечiр оцей.
12.06.97


Рецензии