Кохання

Нестерпна любовная спрага,
Кохання п`янке, наче брага,
Весни солов`їнiї ночi,
Коханої карiї очi.

Нiколи того не забути,
Як разом хотiлось побути.
Про шепiт, про пристрасть i щастя,
Про вiру - життя  таки вдасться.

Куди полетiли тi роки,
Кохання, любовi уроки?
Тепер це приємная згадка,
Для серця солодка помадка.
09.06.97               


Рецензии