Свiт протиположень

У чистих рiках дно завжди брудне,
Чудова квiтка тягне соки з гною,
Без смутку не удач життя нудне,
Брехня із правдою живе з тобою.

З рожевих яблук буде чорний гнiй,
Без юностi не наступає старiсть,
Лише в пiтьмi засвiчують вогнi,
Лиш горе взнавши оцiнуєш радiсть.

Не може бути смертi без життя,
Життя земне скiнчиться без народжень,
Батькiв своїх продовжує дитя,
Так створено цей свiт протиположень.
23.07.97


Рецензии