Мокрий день

Нудним, осiннiм, мокрим днем,
Коли туман вповзає в душу,
В болото спогадiв пірнем,
Душевні  рани розворушим.

Згадаєм  день за днем життя,
Згадаєм  все що наробили,
За що нас мучить каяття,
Що душу  зранену  вiдкрили.

Тепер  робили б все не так,
Поводилися б значно краще,
Не гиркали  б на всiх за так,
Трималися  б достойно завше.
               
Добро робили б людям всiм,
До рiдних їздили б частiше,
Лихого  не завдали б їм
I ставились  до всiх милiше.

Згадай яким ти грубим був,
I як живе створiння мучив,
I як крiм себе  всiх забув,
Це - як камiнням в себе влучив.

Себе простить  не зможем ми,
А лікувати душу нiчим,
Не бути знову нам дiтьми
Щоб все пiдправить, так i скiнчим.

Нудним , осiннiм, мокрим днем,
Коли туман  вповзе нам в душу,
В болото  спогадiв пірнем,
Душевні  рани розворушим.
13.07.97


Рецензии