Асфальт душi

Асфальт душі стриножив розум,
Порвав всi струни спiвчуття,
А також рiд людський вiдразу
Позбавив вольностей життя.

Асфальтом душ покрилось мiсто,
Дiйшло вже навiдь до села,
Щоби i там було все чисто,
Душа б на волі не жила.

Асфальтом душ крокує влада
Народ, що має за рабiв,
Асфальти душ то їй вiдрада,
Бо всi мовчать, щоб не зробив.

Зшкреби з душi асфальту сiрiсть,
Збагни що ти природи суть,
Твори  любові милу щирiсть,
Привілля правди не забудь.
27.06.97


Рецензии