Лiта як птицi

Життя позначається межами лiт,
Лiта пролітають як птицi по небу,
Не  вчуєшся як закiнчився полiт,
I падать на рiдную землю вже треба.

Про себе залишим ми згадку яку,
Залежить вiд нас що в майбутнє загорнем,
Дiлами своїми на нашім вiку
Дiстанем нащадкiв добром а чи горем.

Закон, що керує всiм свiтом ось цим,
Вертає i нам й поколiнням прийдешнiм
Все зло i добро, що зробили чужим,
Щоб знали самi як було їм сердешним.

I поки лiта не скiнчили полiт,
Засiєм добром всю життєвую ниву,
У спадок нащадкам залишимо свiт
I також добра благодатную зливу. 
14.06.97


Рецензии