Небо зве

Тиша кричить зорями в небi,
Дивиться в небо тисячi лiт,
Людям завжди жити тут треба,
Землю з собою брати в полiт.
               
Крик, що завмер, тишею зветься,
Погляд вiками в небо нас зве,
Небо ж нiяк не вiдгукнеться,
Розум не змiг явити себе.

Може це ми крикнуть не можем,
Може летим вiд всiх вiддаля,
Певно ніхто не допоможе,
Розум це тiльки наша Земля.

Свiтло бринить в струнах бажання,
Дивимось в небо тисячi лiт,
Хочем  пізнать через вагання
Розум і Всесвіт, їхнiй полiт.
08.06.97


Рецензии