Бажання

Бажання стримати не можна,
Вони спокiйно жити не дають,
Якщо живеш ти i заможно,
Вони своїх позицiй не здають.

Завжди  не вистачає грошей,
I хочеться  все бiльше мати їх,
I свято щоб тривало довше,
I бiльше щоб було людей своїх.

Хазяйці треба ще каструля,
Та i кiмната  треба ще одна,
Онукiв хоче мать бабуля,
Пияка - пляшку, щоб була без дна.

А той ще в світі не нажився,
Бажає далі  в свiтi жить,
Гiркої долі той напився,
I хоче путь свiй скорше завершить.

Бажання  свiтом всiм керують,
Людей тримають  всiх за пiшакiв,
Бажання світ перебудують,
Попереду багато ще віків.             
30.05.97


Рецензии