Любов - то Бог

Не будемо судить
I самi будем  не судимi,
А будемо любить,
То самi будемо любимi.               

Нам заповідь – не крадь,
Лиш праця дасть нам хлiб насущний,
I всiм таке порадь,
Як випадок настане слушний.
 
Не будемо мовчать,
Коли лихі діла творяться,
А будемо прощать
І нам  гріхи усі простяться.

Не будемо творить
Ми iдола собі самому,
А будем говорить
Саму лиш правдоньку любому.

Потрiбно дружньо жить,
Лише у цьому наша сила,
Нам заповідь - любить,
Бо то є Бог  і  щастя  крила.
 
Як будемо в бiдi,
То нашi друзі нас не кинуть,
Нас виручать тоді,
Вони нам не дадуть загинуть.
13.05.97


Рецензии