Старiсть

На старість неначе дурiєш,
Життя проминуло як мить,
I кожному дню вже радiєш,
I всiх починаєш любить.

У старостi добре не чуєш,
I наче нема  що робить,
Ночами не спиш все вiршуєш,
Чи приймешся юнку любить.

Немає того щоб напитись,
Чи рибу у річці зловить,
А може сусiдцi помститись
I взяти сусiда побить?

Та бачиш, на це вже не тягне,
Вiршуєш аж пучки болять,
Невже у халепу затягне
Якась там красуня чи б..дь.

А може не треба кидатись,
Віршi препоганi строчить
I може пора вже збиратись
В дорогу, щоб вiчно спочить.
10.05.97


Рецензии