Порада

На всi життєві запитання
Даєм пораду без вагання,
Кого потрібно полюбити,
Кому і з ким потрібно жити.

Дiтей чим треба годувати,
Коли їх в школу вiддавати,
Яким наукам їх навчити,
З ким обвiнчать, з ким розлучити.

Чи можна з дітьми разом жити,
З ким посваритись, з ким дружити,
Чого боятися всiм треба,
Чи з радощiв стрибать до неба?

Усiм про все даєм пораду,
Але собi  лиш на вiдраду,
Самi ж на них ми не зважаєм,
За ними жити не бажаєм.               
07.05.97


Рецензии