Роки життя

Коли ходили ми до школи
Про юнiсть блукали думки,
Старiть не хотiли нiколи
І юнiсть забрали роки.
               
Пiшли у життя ми широке,
У працi й коханнi думки
Та все про хороше й високе
I старiсть принесли роки.

Нічого не можем згадати,
Свої забуваєм думки,
Забули події та дати,
Це пам`ять стирають роки.

Коли вже приходять щоночi
Тривожнi, неяснi думки,
Що жити ми вiчно охочi,
Це смерть наближають роки.
06.05.97


Рецензии