Корабель...

Корабель  півні
Мадам ОрлИ
С развалин Херсонеса
В сред мор,  обилием Хереса?
Гриф (аномалия),
Всё салите и смалите...
Но у меня нет кур
В реалити.
Та краще вже зірвать
Своє літадло,
Аніж задовольнить
Едіпове провадло!
Мені ще рано в Емірати
Ще маю в колі онучат
І безліч справ
Пошикувати. 

Але он Та,
Із потойбічного, - планида
Дістане грою і твого корита
Із почестями по вузлу життя
З Сивіли кішкою – без вороття!


Рецензии