Доля

Ніхто нас не питає
Чи згодні народиться,
Ніхто і не спитає
Чи нам вдалось нажиться.
               
Собі не вибирають
Ні батька а ні неньку,
Лиш долю вибирають
Велику чи маленьку.

Батьки якщо не дали
Снаги до праці й волі,
То значить все забрали,
Полишили без долі.

Лиш працею своєю
Збудуємо ми  долю,
Лиш дружньою сім’єю
Здобудемо ми  волю.

Ніхто із нас не знає,
Коли життя скінчиться,
Кого біда чекає,
Живімо ж як годиться.
01.08.97


Рецензии