Соловей i троянда

Соловей співає пісню
Про кохання, про любов,
Про свою останню пізню,
Покохав троянду знов.

А троянда його слуха,
Наче мила пісня їй
Не для серця, а для вуха,
У гордині у своїй.

Соловейко ,сіра пташко,
Ти троянді не співай,
Без любові жити важко,
Але трохи постривай.

Полети в краї далекі,
Може там любов знайдеш,
В ті краї летять лелеки,
Може й пісню цю візьмеш.

Може хтось й мене полюбить,
Як твої палкі пісні,
І до серця приголубить.
Хай такі настануть дні!               
27.11.97


Рецензии