Троянда

Червона троянда розквітла в саду,
В повітрі запахло троянди дихання,
В вечірній імлі соловейка знайду,
Почути пісні про любов і кохання.

У пахощах сад зачаровано снить,
Кохання пісні соловейко співає,
І хочеш віка у коханні прожить,
Не знав хто  любові, той щастя не має.
               
Ранковий промінчик троянду знайшов,
І роси веселкою миттю заграли,
Ось подихом вітер садочком пройшов,
Боги то до себе троянду забрали.

Заплакав із горя в саду соловей,
А вітер затих десь у хащах садових,
Лиш запах троянди зоставсь у людей
Та згадка про ніжність пелюсток червоних.
23.10.97


Рецензии