Вiтання

Із полуднем віку
Тебе ми вітаєм
І щастя довіку
Тобі ми бажаєм.

А ще побажаєм
Тобі не хворіти
І років багато
В достатку прожити.
               
Щоб гроші усякі
Тебе не минали,
Подруги й друзяки
Навколо  кружляли.

Щоб сина й онуків
Літ сорок гляділа
А ті щоб без звуків
Ставали до діла.

У сто літ вітати
Тебе ми бажаєм
Поїдем в Карпати
І там погуляєм.

Бажаєм, щоб мрія
Про щастя збулася,
Щоб наша Надія
Сьогодні впилася.
30.10.97


Рецензии