З днем народження

Завжди відомо, хто що просить,
Того лелека і приносить.
Але тридцятого числа
Дівча лелека принесла,
Хоч хлопця замовляли,
На хлопця всі чекали.

Ось так на світ родивсь Надусик
Онучок бабин і дідусин.
Змигнуло рівно п’ятдесят
Із дня народження Надії
Корів пасла, пасла телят,
Училась, щоб здійснити мрії.

Ми з днем народження вітаєм
І довгих років їй бажаєм
В достатку, злагоді прожить,
Піти на пенсію й робить,
Побільше грошей назбирати,
На море їздить засмагати,
І нас з собою забирать,
Бо гріх нас в Києві лишать.
30.10.97


Рецензии