Згадка кохання

Чи ти ще згадуєш і досі
Раптову зустріч ту, весною,
Кохання золотаву осінь,
Та всі побачення зі мною.

Згадай весняний день чудесний
З нестримністю жаги любові,
Один ми одного як пестим,
Та нашу ніжність в кожнім слові.               

Кохання дні всі ті  чудесні,
Навік зостануться зі мною,
Хоч чередою збігли весни,
І скроні вкрились сивиною.

Хай править нами мить кохання,
Що окриляє нашу душу,
І гасить полум’я страждання
Та зрошує життєву сушу.
25.06.97


Рецензии